Walkstool Comfort

Mød stolen som følger dig hvor end du bevæger dig, og som fylder tilpas lidt til at få plads i dagtursækken. Sådan beskriver den svenske producenten sit trefotede vidunder Walkstool Comfort, og det med god grund. Vægten på 800 gr. i str. 55cm vil måske virke afskrækkende på den idealistiske gramjæger, men den ekstra vægt kompenserer Walkstool for, ved at tilbyde et velbygget, solidt og holdbart produkt, som er let at montere og pakke sammen.

 

Walkstool står stabilt i alt terræn og giver en naturlig, ergonomisk siddestilling, som giver aflastning for ryg, knæ og led. Den høje pris kan forsvares med at stolen har enormt mange brugsområder, og sandsynligvis vil kunne holde gennem mange års hårdt brug, uden synlig slid. Er du på udkig efter lidt vel undt luksus på vandreturen eller den perfekte gave til svigerfar der har alt? Så kan Walkstool Comfort anbefales på det varmeste.

Detaljer

Vægt: 800 gr
Max belastning: 225 kg
Bredden på sædet: 37,5 cm
Højde: 55 cm

En god investering for krop (og sjæl)

Stolen fås i 4 forskellige højder fra 45 til 75 cm med eksponentielt større sædebredder, tilpasset brugernes forskellige benlængder og behov. Vi har haft en 55 cm model inde til test, og den var lige tilpas høj for mine 184 cm. Førsteindtrykket af produktet var positivt, og siddekomforten både i den høje og lave siddestilling var overraskende god.

test og anmeldelse af walkstoolSelv min kritiske og højgravide kæreste kunne sidde i længere tid uden at få ondt i ryg eller balder. Den lavere siddestilling egner sig dog bedst til flade, hårde underlag, da den er mere ustabil end den høje. Jeg tror grunden til at mange vælger traditionelle campingstole, eller Therm-a-rest trekker chairs til outdoorbrug er rygstøtten, som giver anledning til at læne sig tilbage og slappe godt af, denne mulighed mangler naturligvis på de trefodede stole. Under testen blev det dog klart at du alligevel sidder overraskende godt og afslappet i den i flere timer, og det er helt klart en god investering for krop og muskulatur, da den opfordrer til at sidde oprejst med rak ryg; ergonomisk korrekt.

Multifunktionel og holdbar

Det findes mange trefodede stole på markedet, som adskiller sig meget i kvalitet og pris. Da Walkstool Comfort har en høj pris sammenlignet med mange af sine konkurrenter, blev det under testen stillet særligt høje krav til siddekomfort og stabilitet i alle typer terræn. Investerer man 600 kr på en skide trefodsstol, skal den sku kunne bruges over det hele.

Walkstool har derfor været følgesvend på fisketure og skovture, og blevet monteret og testet på alt fra en våd rullestensstrand til bakket skovbund. Stolens tre solide gummifødder funker(!!) og produktet må siges at være overraskende stabilt og alsidigt, til trods for at du sidder højt. Er du alligevel ikke tilfreds med stabiliteten, kan du investere i ”Walkstool Steady”, som er et tilbehør til at montere på fødderne, som stabiliserer stolen yderligere. I tillæg til overlegen stabilitet og god siddekomfort, har vi her med et utrolig holdbart og solid bygget produkt at gøre, noget Walkstool godt selv kan lide at promovere.

I de tekniske data på deres hjemmeside beskrives kvaliteten som ’extreme’, og jeg ser ingen grund til at ændre denne beskrivelsen. Det tager få sekunder at montere den, og lige så kort tid at demontere, og den er derfor ideel også til kortere pauser undervejs på vandreturen, eller til andre aktiviteter der du hurtig har brug for noget at sidde på. Brugsområderne er nærmest ubegrænsede, fra arbejdsstol i garagen til brug under årets mange jagt- og fisketure. Kort fortalt er jeg vild med stolen, og den kommer helt klart til at blive fast følgesvend fremover.


Walkstool Comfort

Priser fra ca. 499,-
Produktet er venligst udleveret af Walkstool

 

Eivind Hegnar

Eivind er nordmand, og boede i opvæksten på en gård i smukke naturomgivelser ved foden af Rondane. Han elsker at bruge naturen aktivt. Det bliver til traditionelt friluftsliv; fra jagt, fiske og kanoture, til skikøring ned stejle bjerg langs den norske vestkyst. I Danmark har han fået øjnene op for adventurerace, terrænløb og MTB.

Latest posts by Eivind Hegnar (see all)

----------------------------------
Kommentarer

  1. Thomas skriver

    God stol, eneste problem er at de sorte dutter for enden af benene er ikke sat ordentligt fast og mistes når man sidder et sted hvor der er blødt og benene går i jorden, og efterfølgende virker stolen ikke optimalt mere.. Mvh Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *