GripGrab Nordic cykelhandske

Vinterhandsken er en af de vigtigste beklædningsdele under træning og i vinteren. Vi kender alle det med at fryse fingre og fødder, når vi sidder mange timer i kulden på cyklen om vinternen. Det er specielt vigtigt at holde fingrene varme, da du hele tiden skal skulle kunne betjene gear og bremser. En ordentlig vinterhandske er derfor et must på denne årstid.

GripGrab er en dansk virksomhed der specialiserer sig i at lave sportshandsker og tilbehør. Virksomheden er lokaliseret i Herlev, og har igennem de sidste 12 år sat sig tungt på markedet for tilbehør. Virksomheden er opstartet i år 2000 af tre brødre, og der arbejdes konstant på at designe og udvikle unikke produkter til aktive sportsfolk.

GripGrab Nordic

Handsken er bygget op som en 3 fingerhandske, nogle vil kalde det for en lobsterhanske eller hummerhandske. Det er GripGrab varmeste handske i deres program. Ved at bruge 3-finger systemet, sikrer du at varmen hele tiden cirkulerer rundt mellem fingrene og på den måde skabes en behagelig varme i handsken. Der er dog trods 3-finger systemet stadig fin mulighed, for at betjene både bremser og gearskifterne. Handskens overdel er lavet i softshell som sikrer høj fleksibilitet og høj komfort. Handsken har en ekstra tyk isolering i forhold til GripGrab's andre vinterhandsker, dette gør at du med denne handske har en komforttemperatur på mellem -10 – 0 grader. I handsken er der indbygget reflekser der højner sikkerheden, ligeledes har du en behagelig gel pude i handsken til at højne komforten. Ydemere er der indbygget sweat wiper, til fjernelse af dug, sved eller regn på cykelbrillen.

Konklusion

Du får med GripGrab Nordic en yderst komfortabel vinterhandske, du får en handske med alle tænkelige funktioner. Søger du en rigtig varm vinterhandske på de koldeste dage, skal du kraftigt overveje om ikke Nordic er den rette model for dig. Pasformen er god, detaljerne er på plads og handsken yder som den skal. Skal man nævne nogle minusser for sådan en type handske, skal det nævnes at adgangen til lommerne på ryggen bliver besværliggjort med 3-finger systemet, samt at jeg gerne havde set handskens afslutning en anelse højere oppe på håndleddet. Du har dog mulighed for at snøre handsken tæt, så der bliver lukket helt af for vind og vand. Jeg har været yderst tilfreds med denne handske, og den er flittigt blevet brugt den sidste månedstid. Specielt har jeg været overrasket over hvor varm handsken har været og ikke mindst hvor komfortabel den har været.

GripGrab Nordic
Vejl. 399,- kroner
Produktet er venligst udleveret af GripGrab

Annonce


Latest posts by Thomas Vetter (see all)

----------------------------------
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *