GrejGuide.dk

CEP Sleeves Email
CEP Sleeves - 4.9 out of 5 based on 9 votes
( 9 Votes )
Anmeldt af Bjarke Rosenbeck den 17. august 2011.

CEP sport sleves kompression test anmeldelseCEP sleeves er kompression til læggen. Modsat strømper, er her et rør uden selve sokkedelen. Det giver en fleksibilitet som jeg er ret godt tilfreds med efter at have testet produktet til løb og cykling.

Du køber dine CEP sleeves så de matcher omkredsen på din læg. På den måde sikrer CEP sig at du får et produkt der passer til din størrelse. Det virker fint efter hensigten og selv om jeg ligger lige på grænsen og dermed har testet et produkt der sidder så stramt som overhovedet muligt tænkt, så sidder det ikke så stramt så jeg føler noget ubehag.

 

At jeg også selv kan vælge mine favoritstrømper ved siden af gør produktet endnu mere anvendeligt end kompressionsstrømper. I de kolde måneder sværger jeg f.eks. til uldsokker på fødderne og det lader sig gøre med røret her frem for en lang strømpe. Jeg snakkede lidt omkring kompression og valg af strømper med en af mine veninder, Sessel Elmstrøm, som er en af de mere rå danske adventureracersmed mange internationale løb på kontoen. Hun pointerede det smarte ved rør, i og med at du hurtigt kan skifte sokker i skiftezonerne. Den del bliver mere besværgerlig med de knælange kompressionstrømper.

En sidste praktisk detalje er at du med røret på heller ikke bliver ramt af tidsler, brændenælder og andet ubehageligt når du løber trailrunning eller orienteringsløb.

Virkningen

Jeg har som sagt brugt CEP sleeves til løb og cykling. Jeg har på intet tidspunkt følt mig generet af dem. Men den helt store positive oplevelse er ved restitution efter endt træning. Her er følelsen af spændte trætte muskler nedsat ved at jeg slapper af i et par kompressionsrør. Det er svært at sætte en bedømmelse på effekten. Men som med så meget omkring træning så handler det i stor grad også om at lytte til kroppen og alle dens signaler.

Skal jeg gå efter min egen fornemmelse for hvad der er godt for mig og hvad der virker positivt på restitution og træning. Så er kompression på læggen ganske positivt efter træningen og på længere træningsture kommer det også på under aktivitet.

Jeg lander på en topkarakter 5 tomelfingre opad. Det gør jeg ikke fordi produktet gør mig sindsygt meget hurtigere. For det tror jeg ikke på det gør. Topkarakteren kommer fordi CEP Sleeves virker, fordi materialerne er solide, finish er i top. Og så kan jeg rigtig godt lide at jeg kan bruge mine favorit sokker og dermed slides CEP Sleeves heller ikke helt så hurtigt.

CEP Sleeves
Set til 250,- kroner
Produktet er venligst udleveret af CEP

 

Buy Me A Coffee :) @ ko-fi.com ...brug knappen og støt os med en virtuel kop kaffe til $2 via PayPal
Prissammenligninger på grej til trailrunning

 

 

Tags: CEP Beklædning Kompressionsprodukter Løb Cykling AdventureRace Mountainbike Landevejscykling
 

Nyt fra grejverdenen?

Ved at give os din e-mailadresse giver du tilladelse til at GrejGuide.dk må sende dig e-mails med nyheder, redaktionelt indhold og relevant annoncering fra vores partnere med relevant indhold for løb, outdoor og cykling. Vi lover ikke at spamme dig. Det er nemt at afmelde sig igen.

:

Betingelser:

Hæng ud med os på Facebook?

Klik og læs test af

 

Sponsoreret placering

Mit eventyr

Udvalgte guides