GrejGuide.dk

Injinji Performance tåsokker Email
Injinji Performance tåsokker - 2.6 out of 5 based on 5 votes
( 5 Votes )
Skrevet af   
Mandag, 20. juni 2011 10:23

Jeg har haft glæden, af at teste et par sokker fra firmaet Injinji. Et brand som med garanti er ukendt for langt de fleste, og dette er bestemt en skam.

Injinji Performance original weight skiller sig ud ved at have et patenteret sømløst design, sokkerne er udviklet til at dele tæerne og er en decideret tå-sok.

Strømperne har samme design som du måske kender fra Fivefingers, hvilket er ved at blive en stor trend herhjemme. Materialerne er en blanding af Coolmax fibre, nylon og en række elastiske fibre. Strømpen er både let og yderst åndbar, under løb er min oplevelse at den transporterer sveden som den skal.

Strømperne er meget behagelige at have på, og du mærker stort set ikke du har en strømpe på. Du kan frit bevæge tæerne, og de strammer på ingen måde om foden. Sammenlignet med en traditionel sok, er de en del mere besværlige at komme i, men når du først har fået strømperne placeret sidder de perfekt. Den fornemmelse strømperne giver, er en fornemmelsen af at gå i bare tæer.

Ingen vabler

Jeg har testet strømperne i skoven under våde forhold. Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at fremtvinge en vabel eller to. Men det har simpelthen ikke været muligt, og jeg har haft en så god fornemmelse, at strømperne er blevet brugt gang efter gang.

Strømperne kommer aldrig til at virke våde af sved, de transporterer sveden fint væk, og du har en luftigt og behagelig strømpe under aktivt brug.

Mange snakker om at strømperne er velegnet til ultra- og ekstremløb og det giver jo egentlig god mening da det i disse strømper er svært at fremprovokere en enkelt vable.

Men jeg kan ikke se, hvorfor du ikke skulle kunne bruge dem til almindelige 5-20 km ture. Injinjii sokkerne giver en komfort og en beskyttelse af fødderne som er unik. Jeg kan varmt anbefale disse sokker, og vil i fremtiden gøre brug af dem på mine løbeture.

Injinji Performance tåsokker
Vejl. pris 199,-
Produktet er venligst udleveret af Injinji

 

Buy Me A Coffee :) @ ko-fi.com ...brug knappen og støt os med en virtuel kop kaffe til $2 via PayPal
Prissammenligninger på grej til trailrunning

 

 

Tags: Injinji Fodtøj og tilbehør Løb Friluftsliv AdventureRace Mountainbike Landevejscykling
 

Nyt fra grejverdenen?

Ved at give os din e-mailadresse giver du tilladelse til at GrejGuide.dk må sende dig e-mails med nyheder, redaktionelt indhold og relevant annoncering fra vores partnere med relevant indhold for løb, outdoor og cykling. Vi lover ikke at spamme dig. Det er nemt at afmelde sig igen.

:

Betingelser:

Hæng ud med os på Facebook?

Klik og læs test af

 

Sponsoreret placering

Mit eventyr

Udvalgte guides